Pagina's

maandag 6 augustus 2018

Bernina L450 en L460




Om mijn cursisten nog beter te dienen heb ik nu  ook de Bernina L460 overlock. Deze machine is gratis ter jullie beschikking tijdens de workshops.



Een troef van deze machine is de ‘naadgeleider rechts’. Hiermee snij je perfect de ingestelde naadwaarde af. Onlangs had ik een patroon met 1,5 cm naadwaarde inbegrepen , geen probleem : je schuift de naadgeleider op de juiste afstand en stikken maar!



 Deze machine heeft ook een aanschuiftafel en een kniehevel. De kniehevel is superhandig : je kan je voetje opheffen zonder handen, dus handen vrij om bvb je stof te keren of bij te stellen.

Om volledig te zijn heb je ook het model L450. Ik heb ook een tijdje met deze machine gewerkt en is zeker ook een goede machine. De voornaamste verschillen zijn dat de L460 de aanschuiftafel en de kniehevel heeft, alsook de Bernina pedaal. Voor het model L450 kan de aanschuiftafel bij aangekocht worden.  Beide machines zijn ook heel ‘stil’.

Voor meer info over deze machines kun je terecht bij Van Rooy in Mechelen.

Wil je graag de ’Workshop overlock’ volgen maar heb je nog geen overlock dan kan je de les volgen met deze overlock. Het gebruik van de machine is gratis, maar wel op voorhand te reserveren.
 Meer info over de 'workshops overlock' kun je links bovenaan vinden bij 'overzicht workshops'.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten